It's just a different point of view

2013-07-31
23:57:36

Kvällstankar

31 Juli

I duschen är ju endå stället där man har sina mest "brighta"stunder, där man tänker till lite extra, kommer till insikt med olika saker eller kommer på något riktigt smart. Typ som sekunden innan man somnar, samma princip. Eller är jag ensam om detta? De tror jag inte.

För att komma till saken så ikväll i duschen kom jag å tänka på alla jävla fix idéer man har! Saker man absolut inget gör och saker man verkligen måste göra.

* Att titta snabbt in i badrumsspegeln är ett BIG no no! Exempelvis när man tänder lyset eller böjt sig ned för att torka håret och tvär tittar upp.. Det KAN stå nån där i spegeln, det KAN!
(Skadad av sjätte sinnet? Jajjemän!)

* att lägga nycklar på bord/bänkar, allt annat som kan räknas som bord! får inte under några som helst omständigheter hända!! Förenat med livsfara. Enda sen jag skrattade åt Eric för att han trodde på detta och plockade sen upp nycklarna jag kastat på bordet fick jag betala dyrt för, några få timmar senare vart man överfallen och avstulen bilen.. Slump? I dont't think soo..

* man får inte sova med täcket upp och ned, ni vet med hålet i överdraget upp mot ansiktet! Jag vet, tro mig kvalsterna kommer ut och tuggar på ditt ansikte.

Allmänt skadad? Nja lite kanske